Karlskrona Montessori Utskriftsdatum: 2023/10/03
Ej inloggad
Datum: 2023/10/03
Login Logout

Adress:
Bastasjö förskola
Strövarvägen 2
371 52 Karlskrona
info(at)bastasjoforskola(dot)se
 
 

Anmälan till förskolan

aktuellt

Anmälan till Karlskrona Montessorifriskola

Anmälan till Bastasjö Friskola


 Angående klagomål

Klicka på länken ovan för att läsa om våra rutiner för klagomål.


Bastasjö förskola är numera en del av Atvexagruppen


 

 Vi vill tipsa om sjukvårdsupplysning för er föräldrar: https://www.1177.se/Blekinge/Tema/Barn-och-foraldrar/


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Plats: Beta
Skriv ut sidan

 

Hej och välkomna till Beta!
  
Vi på Beta är en småbarnsavdelning med barn i åldrarna 1-3 år. Vi som arbetar här heter Patricia, Sandra, Linda P & Linda E. Vi samarbetar mycket med Delta, avdelningen intill oss som också har samma åldrar på sina barn.
 
Vårt mål är att alla barn ska känna sig trygga i gruppen, då trygghet är grunden för allt lärande! Vi lägger stor vikt vid bemötandet av barn och vårdnadshavare.
 
Vi strävar efter att skapa tillfällen för barnen att öva sin självständighet och att våga testa nya saker. Barns språkliga utveckling är också en viktig del i vårt arbete. Genom bl.a. dagliga samtal, högläsning, sagor och lek ger vi barnen möjlighet att utveckla sitt språk samt självständighet. För att förtydliga kommunikationen med barnen använder vi oss av TAKK-tecken. 
 
Vår verksamhet är varierande med olika inslag av sång och musik, sagoläsning, skapande, rörelse och utedagar. Vi arbetar temainriktat där vi utgår från barnens intresse när vi väljer tema.

Allt material på avdelningen är anpassat efter barnens ålder och står synligt och lättillgängligt på barnens nivå. Barnen sover utomhus i sovlådor eller inomhus på madrasser.
 
 
Är du mer intresserad av våran verksamhet? Välkommen att kolla in vår Instagram-sida betabastasjoforskola för mer information eller kontakta rektor Linda Börjesson.