Karlskrona Montessori Utskriftsdatum: 2017/08/21

aktuellt

Fritids stängt fredagen den 18 augusti

Skolans målsättningar och utvecklingsområden 2017/18

Läsårstiderna för läsåret 2017/2018 hittar du här!

Datum för Nationella Prov läsår 17/18:

År 3

År 6

År 9

Årsplan för utvecklingssamtal år F-9

Mjukvara:

De filformat vi använder oss av

Plats: Om skolan
Skriv ut sidan

Karlskrona Montessori

Välkommen till Karlskrona Montessorifriskola. Skolan med Montessoripedagogiken som bas och förstärkt engelska och idrott. Vår skola är en F-9 skola med heldagsomsorg. Vi har delat upp skolverksamheten i  Binomen F-1Trinomen 2-3, Abakus 4-6, Pythagoras 7-9.

Våra lokaler är anpassade efter vår verksamhet. Såväl teoretiska som praktiska ämnen har ändamålsenliga lokaler.

I de trevliga restaurangerna serveras den goda maten. På rasterna kan man leka eller koppla av i den härliga naturen som omger vår skola.

Vi följer skollagen och har utarbetade planer och grupper/råd.

Våra viktiga värdeord guidar oss genom dagen.

Hos oss vet du vad som är på gång, se tex Trinomens schema och veckobrev . Vi har även aktiviteter som rör flera klasser, dessa finner du under terminshändelser.

Ta tid på dig att surfa runt på vår sida, vi har lagt stor omsorg vid att publicera omfattande information, men finner du inte det du söker så ring oss så svarar vi på alla dina frågor och du är alltid välkommen att besöka oss.